o toamna in plus

Ia-mă de mână şi arată-mi ce a mai rămas din septembrie și din anul ăsta în general, strânge-mă în braţe şi acoperă-mă cu căldura ta, povesteşte-mi cum te-ai îndrăgostit de mine, dar nu-mi spune de ce. Aminteşte-mi că mă iubeşti şi păstrează-mă aproape de tine, provoacă-mă să dansez cu tine în braţe, sărută-mă şi spune-mi că nu vrei să plec niciodată din inima ta! Iubeşte-mă în fiecare zi din ce a mai rămas din 2019 şi îţi promit să te iubesc o viaţă întreagă!

Iubește-mă azi și mâine ca și când abia ne-am întâlnit întâmplător pe strada noastră îngustă și ai știut de la prima vedere că eu sunt cel pecea care îl căutai la ore târzii atunci când plecai obosită de la birou.

Iubește-mă cum m-ai iubit ieri, dar mai mult decât acum o secundă și îți promit că nu-ți voi irosi timpul. Știm amândoi că viața e scurtă și trebuie să ne iubim mereu cu o clipă în plus.

Iubește-mă la fel cum o fac și eu, dar mai puțin pentru că ți-am furat o parte din iubirea ta și am făcut-o fără să vreau parte din mine. Cumva nu ți-o pot înapoia, iar tu vei trăi mereu cu gândul că ai completat puzzle-ul din sufletul meu.

Iubește-mă dimineața la prima oră cu ochjii mijiți de somn și cu picioarele cufundați în papucii tăi de casă, atunci când primul tău gând nu sunt eu ci cafeaua de dimineață alături de mine.

Iubește-mă la prânz când plecăm hai-hui de la birou și în loc să mâncăm, câteodată alegem să bem.

Iubește-mă în după-amiezile din toamna asta și din cele viitoare, atunci când vântul îți răvășește părul peste față și umeri, iar singura dorință a mea e să te sărut pentru toate dățile în care am vrut și n-am putut din toamna în care am pus ochii pe tine și nu am avut curajul necesar pentru a ți-o recunoaște.

Iubește-mă seara când fiecare o luăm spre casele noastre, atât de separate, dar atât de împreună, unde fiecare a început să piardă noțiunea timpului pentru că alea sunt momentele în care ne rupem unul de celălalt pentru câteva ore.

Iubește-mă pentru nopțile lungi care parcă n-aș mai vrea să se termine și nu pentru că putem face prostii ci pentru că pot adormi lângă tine.
Nu ești o simplă cucerire pe care mi-am promis să o duc în pat ca mai apoi să plec la răsărit.  Când este rost de sex, facem sex, când este rost de privit tavanul, privim tavanul. Dar dincolo de orice, știu că rostul meu e să te iubesc. Nu ca în prima toamnă, nu ca ieri și nici ca azi ori mâine. Ci mereu mai mult, cu o toamnă-n plus.

Uneori te iubesc mult, alteori te iubesc și mai mult.
Uneori te iubesc și n-o spun.
Te iubesc simplu, fără vorbe.
Deseori te iubesc și o știu doar eu.
Te iubesc de fiecare dată și întotdeauna.
Și crede-mă că atunci când îți spun că te iubesc, practic îți ofer o invitație spre veșnicie.
Pentru că noi ne-am întâmplat frumos.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s