ABOUT

1. Ce faci în timpul liber?
În mod normal aș începe cu ”de obicei”, dar în totalitatea secundelor din viața mea am ales să trăiesc frumos și să fiu fericit.

2.Cel mai frumos moment din copilărie…?
Toată copilăria. Nu pot alege un moment. Am avut o copilărie perfectă, fără grija zilei de mâine, lucru care puțin (mai mult) îmi lipsește în prezent. Eram un tip destul de rebel și îmi plăcea să cred că sunt un bad boy (uneori încă am impresia asta). Stăteam până târziu cu prietenii la scara blocului în serile de vară, mergeam pe câmp, furam corcodușe, chestii tipice pe care le făceau copiii din generația mea când nu era nimeni absorbit de social media. Îmi aduc aminte că târzior cred, prin clasa a 5-a am avut primul meu telefon mobil și obișnuiam să mă conversez cu puținii colegi de clasă care aveau telefon pe atunci, dar cu care nu eram prieten. Era vremea beep-urilor când nu pot să-mi dau seama cu ce exact se mânca chestia asta acum. Era un soi de ”adu-ți aminte de mine și dă-mi un semn” – cred, altă explicație nu am. Seen-ul se dădea tot la scară, doar că pe vremea mea (doamne, ce bătrânesc sună asta), era sub formă de strigăt când  îți chemai la joacă amicul al căror părinți îi fixa program de ieșit afară, te privea cu ochii goi, parcă zărind prin tine, fără putere de răspuns de la geam.

3.Cel mai dureros moment din viață?
Cred că a venit odată cu dorința mea de a face N lucruri, dar pe care nu aveam posibilitatea să le fac în ciuda voinței mele. Sau faptul că nu am avut ambii părinți alături. Sau faptul că la un moment dat, am ajuns în pragul disperării încercând să găsesc soluții la o problemă ce m-a pus într-o postură foarte urâtă în vremea școlii generale ( de care nu sunt deloc mândru, but shit happens sau noi facem ca shit happens pentru că există acel liber arbitru)

4.De câte ori ai fost îndrăgostit?
De prea puține ori cu adevărat. O dată în trecut și acum în prezent, doar că vedeți voi, dragostea e puțin perfidă și nu întotdeauna cei pe care îi iubești vor și ajunge să îți împărtășească sentimentele.

5.Te îndrăgostești repede ?
Mă îndrăgostesc repede și îmi trece la fel de repede, doar că nu de-adevăratelea mereu. Mă îndrăgostesc de momente, parfumuri, zâmbete, plimbări, locuri. Le păstrez o perioadă în suflet după care le las să-mi bântuie viața. La fel ca o iubire, doar că sub o altă formă.

6.Ce consideri că e nevoie într-o relație?
Liniște în principiu. Și siguranță. Nebunie  și mult zâmbet.

7.Un lucru random despre tine.
Copilăresc.

8.Preferi să scri poezi sau poveşti?
Prefer să scriu viață.

9.Dacă ai putea, ce ai schimba la tine?
Nimic sau poate totul. Depinde de stare. Am zile și zile, la fel ca fiecare om.

10. De ce scrii aici?
Scriu aici pentru că nu îmi ajung foile. Scriu pentru oameni dragi, pentru tine, pentru ea, pentru noi, pentru tot ce ar fi putut fi și nu a fost, sau poate pentru viitor.

Publicitate